top of page

Dr.ir. Hans Schevers is afgestudeerd aan de faculteit der Civiele Techniek van de TU Delft en heeft succesvol een promotie traject gevolgd in combinatie met een part-time aanstelling bij TNO bouwinformatica/bouwprocesinnovatie. Hierbij heeft Hans zich gericht op het verbeteren van ontwerp processen in de Bouw mbv kennis systemen.

 

Daarna heeft Hans een post-doc positie gewonnen bij CSIRO te Melbourne in Australie waarbij Hans de toepassings mogelijkheden heeft onderzocht van Semantic Web technieken voor Gebiedsontwikkelings trajecten en voor Asset Management in de Bouw.

 

Terug in Nederland heeft Hans gewerkt bij TNO om vervolgens in te stappen in een TNO-spin-off bedrijf StrateGis. Als deel eigenaar van StrateGis heeft Hans een teken en integraal financieel reken systeem ontwikkeld waarmee StrateGis meer dan 100 gebiedsontwikkelings trajecten heeft versneld. Hiervoor is in 2009 Building Bits BV opgericht.

 

Hans is een enthousiast en deskundig persoon, die op vakkundige en professionele wijze innovatieve ICT naar de praktijk brengt. Hans kan zowel op strategisch niveau als op operationeel niveau werken. 

bottom of page